Bekendmaking ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden voor bouwplan Soestdijkerstraatweg 145–147

Artikel 110a Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Hilversum zijn van plan een hogere waarde vast te stellen voor de geluidbelasting voor het bouwplan op het terrein Soestdijkerstraatweg 145–147. De bouwvergunning kan pas afgegeven worden nadat een hogere waarde is vastgesteld voor de geluidsbelasting op de gevel. Artikel 110a van de Wet geluidhinder biedt de mogelijkheid om een hogere waarde vast te stellen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 24 juni 2011 tot en met donderdag 4 augustus 2011 (zes weken) voor een ieder ter inzage bij de balie Publiekszaken, Oude Enghweg 23. De balie is iedere werkdag geopend van 09.00 tot 13.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 19.30 uur.

Zienswijzen

Gedurende de periode van zes weken dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of het inwinnen van informatie kan contact worden opgenomen met de heer F. van Kooten van de afdeling Milieuonderzoek en -advies van de gemeente Hilversum, telefoonnummer 035-6292364 (op maandag tot en met donderdag).

Beroep

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat indien u tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen heeft ingediend, u dan ook geen beroep kunt instellen, tenzij:

u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen in te dienen, of u zienswijzen heeft tegen wijzigingen die bij het geven van het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht.

Hilversum, 23 juni 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum.

Naar boven