Vastgesteld projectbesluit woningen Steekterweg 78a-c ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij bij besluit van 14 juni 2011 het projectbesluit hebben vastgesteld voor het bouwen van 7 woningen aan de Steekterweg 78a-c te Alphen aan den Rijn. Vervolgens is een bouwvergunning verleend op grond van artikel 44 van de Woningwet.

Inzien besluit

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf 30 juni 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de ontvangstbalie in het stadhuis. Deze is geopend op werkdagen van 8.30 uur–17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30 uur–20.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00–12.00 uur.

Deze publicatie, het besluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende genoemde termijn bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Deze mogelijkheid van beroep staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde sector.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven