Ontwerpbestemmingsplan Landgoed de Hattert

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Landgoed de Hattert ter inzage ligt. Het plan heeft betrekking op de ontwikkeling van een landgoed ter hoogte van het voormalig kasteel de Hattert (Hattertweg 6 te Vierlingsbeek). Het plangebied ligt ten westen van Vierlingsbeek en wordt ingesloten door de autosnelweg A73 in het westen en de spoorlijn van Venlo naar Nijmegen in het oosten. Het gaat om een gebied van ongeveer 39 hectare. Binnen het landgoed mogen drie landgoedwoningen gerealiseerd worden. Deze woningen zijn gesitueerd aan de Voortweg.

Met ingang van 29 juni 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 10 augustus 2011 is eenieder gerechtigd mondeling en/of schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad, postbus 450, 5830 AL te Boxmeer. Indien u mondeling wilt inspreken dan kunt u zich wenden tot de heer B. Tolkamp van de afdeling Ruimte en Economie, telefoon (0485) 585911.

Boxmeer, 28 juni 2011

Naar boven