Kennisgeving afwijking bestemmingsplan ex artikel 2.12, lid 1a onder 3° Wabo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Opmeer maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 a onder 3° Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan ‘Aartswoud, De Weere en De Gouwe’. Deze afwijking maakt de bouw mogelijk maken van een educatief centrum, gericht op de agrarische bedrijfsvoering alsmede het houden/fokken van zeldzame koeienrassen, inclusief ondergeschikte detailhandel en horeca, op het perceel Schoolstraat 43 te Aartswoud.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 24 juni 2011 gedurende zes weken op werkdagen ter inzage bij de balie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Tevens zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.opmeer.nl.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen. Deze schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van B&W van Opmeer, postbus 1, 1716 VS Opmeer. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt (0226-363302).

Naar boven