Ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiële herziening Slootdorp 2009’ (artikel 3.8)

Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘1e Partiële herziening Slootdorp 2009’, met de bijbehorende stukken met ingang van 27 juni 2011 (tijdens kantooruren, evenals op maandagavond tussen 17.00 en 20.00 uur) gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, kamer 1.08.

Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat de voormalige locatie van – en rondom – het voormalige lpg-station aan de Kadeweg 3 te Slootdorp, dat verplaatst is naar bedrijventerrein Robbenplaat-Zuid te Wieringerwerf. Met dit bestemmingsplan is de planologische mogelijkheid om op de voornoemde locatie een lpg-tankstation en een lpg-vulpunt te vestigen, evenals de hiertoe te hanteren veiligheidszones, die aldaar de vestiging zowel kwetsbare als beperkt kwetsbare objecten belemmert, komen te vervallen.

Het ontwerp van het bestemmingsplan bevat een toelichting, een verbeelding en regels, betrekking hebbende op zowel het gebruik van de gronden en opstallen als de toegestane bebouwing.

Over dit ontwerpbesluit kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken vóór 8 augustus 2011 (procedure afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht). Het tijdig naar voren brengen van zienswijzen is bepalend voor de vraag of u naderhand eventueel in beroep kunt gaan.

U wordt verzocht in uw schriftelijke reactie te vermelden: ‘zienswijzen ontwerp bestemmingsplan 1e Partiële herziening Slootdorp 2009’. Brieven dienen duidelijk te zijn voorzien van naam, adres en postcode.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via doorkiesnummer 0227-606479 een afspraak worden gemaakt. Mondelinge zienswijzen dienen te zijn ingebracht binnen bovengenoemde termijn van 6 weken. Wij adviseren u daarom tijdig een afspraak te maken.

Deze kennisgeving, het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.wieringermeer.nl. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven