Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Tiskeswej

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederweert maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Tiskeswej’ ter inzage leggen conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het plan

Aanleiding voor dit bestemmingsplan is de ontwikkeling van de woningbouwlocatie Tiskeswej, met in totaal ca. 70 woningen. Aan de noordzijde wordt het gebied begrensd door de Kruisstraat. Aan de westzijde grenst Tiskeswej aan de bestaande kern Eind. De zuidgrens wordt gevormd door de Steutenweg. Voor het eerste deel van het plangebied is reeds een projectbesluit vastgesteld. Dit deel is conform overgenomen in het ontwerpbestemmingsplan. Om op toekomstige veranderingen in te kunnen spelen heeft een groot deel van het plangebied een wijzigingsbevoegdheid gekregen.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, de regels en een verbeelding.

Inzien

U kunt de stukken inzien voor een periode van zes weken, van 28 januari 2011 t/m 10 maart 2011, bij de centrale klantenbalie of op afspraak.

Tevens kunt u op www.ruimtelijkeplannen.nl het ontwerp bestemmingsplan raadplegen. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie of de naam van het ontwerpbestemmingsplan.

Zienswijzen

Gedurende de inzageperiode kunnen door eenieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA te Nederweert. Mondeling kan dat op afspraak bij team Ruimtelijke Ontwikkeling van de afdeling Samenleving en Ruimte, tel 0495-6777130.

Nederweert, 25 januari 2011

Burgemeester en wethouders van Nederweert.

Naar boven