Verlening omgevingsvergunning bed en breakfast en horeca Kruisweg 40

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij de volgende aanvra(a)g(en), welke in strijd zijn met het ter plaatse geldende bestemmingsplan een omgevingsvergunning te hebben verleend met toepassing van afwijking als bedoeld artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3º Wabo

  • Voor: het realiseren van een bed en breakfast en horeca aan de Kruisweg 40, 5944 EN Arcen (2010-1384)

Inzage

Het omgevingsbesluit en bijbehorende bescheiden liggen ter inzage gedurende zes weken van donderdag 30 juni tot en met woensdag 10 augustus 2011 op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur en donderdags van 09.00 tot 20.00 uur bij de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl (dit geldt niet voor tekeningen) en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0983.PJB2010020KRUISWE40-VAO1.

Beroepsclausule

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een belanghebbende, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, alsmede adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om advies uit te brengen over het ontwerpbesluit, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Het beroepschrift dient te voldoen aan de in de Algemene wet bestuursrecht daaraan gestelde eisen. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van deze beroepstermijn of op het beroep is beslist.

Naar boven