Gewijzigd vastgesteld Bestemmingsplan‘Partiële herziening IJsselzone (Loswal)’

Het bestemmingsplan ‘Partiële herziening IJsselzone (Loswal)’ is door de raad op 30 mei 2011 gewijzigd vastgesteld. Het plan heeft betrekking op de ontwikkeling van de Loswal in Wijhe en heeft als doel het realiseren van een drijvende horecagelegenheid en een Jongeren OntmoetingsPlek (JOP), alsmede het versterken van de recreatieve functies van de Loswal door het vergroten van het aantal camperplaatsen en ligplaatsen.

Bij de vaststelling heeft de gemeenteraad ambtshalve en/of naar aanleiding van zienswijzen wijzigingen aangebracht voor wat betreft de ligplaats van de drijvende horeca en de plek en voorwaarden van de JOP.

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 24 juni 2011 tot en met 4 augustus 2011 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2010004006-0301, is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Verder kunnen belanghebbenden binnen de gestelde termijn beroep instellen tegen de aangebrachte wijzigingen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven