Voorontwerp-bestemmingsplan Dorpstienden 1e fase, Ouddorp

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken bekend, dat met ingang van 27 juni 2011 tot 8 augustus 2011 gedurende de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage ligt het:

VOORONTWERP-BESTEMMINGSPLAN DORPSTIENDEN 1e FASE, OUDDORP

Het voorontwerp bestaat uit een toelichting, planregels en een plankaart. Het plangebied betreft de percelen aan de achterzijde van de Hoenderdijk, grenzend aan de Dorpstienden en het perceel tussen Dorpsweg 2 en Weststraat 24 in Ouddorp.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is dat het bouwplan voor het oprichten van een supermarkt met bovenwoningen in strijd is met het geldende bestemmingsplan. Dit houdt in dat het bestemmingsplan is gemaakt om de bouw van de supermarkt met bovenwoningen mogelijk te maken. Daarnaast wordt in het bestemmingsplan de mogelijkheid geboden om ter hoogte van de kruising Dorpsweg-Hazersweg een extra ontsluiting te realiseren.

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op maandag, woensdag en donderdag van 13.00 uur–16.00 uur, en bovendien op donderdag van 17.00 uur–19.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens is het voorontwerpbestemmingsplan digitaal te raadplegen op de website van de gemeente vanaf 27 juni 2011 tot 8 augustus 2011, www.goedereede.nl onder actueel → terinzagelegging, alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot 8 augustus 2011 kunt u mondeling of schriftelijk een inspraakreactie indienen op het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp.

Uit uw reactie dient te blijken op welke onderdelen van het voorontwerpplan de reactie betrekking heeft.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0187) 49 15 00.

Naar boven