Projectbesluit voor de wijziging van het pand en de bestemming van het pand, Zuiderstraat 109 te West-Graftdijk

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken bekend dat met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een vergunning is verleend voor de wijziging van het pand en de bestemming van het pand van ‘Bedrijven/scheepswerf’ naar ‘Wonen’ op het perceel Zuiderstraat 109 te West-Graftdijk.

Het (de) besluit(en) en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf woensdag 22 juni 2011, gedurende 6 weken, ter inzage op het gemeentehuis van Graft-De Rijp. U kunt het (de) besluit(en) met de daarbij behorende stukken inzien op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en ’s middags op afspraak tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Voorts kunnen de planstukken via de website van de gemeente (www.graftderijp.nl) en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl ingezien worden.

Bent u belanghebbende én heeft u tegen het/de ontwerpbesluit(en) zienswijzen ingediend of redelijkerwijs kan niet worden verweten dat u geen zienswijzen naar voren heeft gebracht, dan kunt u binnen 6 weken een beroepschrift tegen het (de) besluit(en) indienen bij de rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: naam en adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het (de) besluit(en) waartegen het beroep is gericht; de gronden waarop het beroepschrift rust. Bij een beroepschrift wordt zo mogelijk een afschrift van het (de) besluit(en), waarop het geschil betrekking heeft, overgelegd. De beroepstermijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag na die waarop het (de) besluit(en) ter inzage zijn gelegd. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het (de) besluit(en) niet. Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt de voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft ingediend.

Het projectbesluit en de verleende bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven