Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Bedrijventerrein Buitenweg, Maurik

Het ontwerpbestemmingplan Buitengebied, Bedrijventerrein Buitenweg, Maurik ligt ter inzage. Het plan heeft al eerder ter inzage gelegen. De publicatie was niet op de juiste wijze gepubliceerd. Inhoudelijk zijn er geen wijzigingen ten opzichte van het eerdere plan.

Wat maakt dit bestemmingsplan mogelijk?

Met het bestemmingsplan moet het alsnog mogelijk worden een bedrijfsbestemming ten zuiden van de Buitenweg, direct ten westen van Doejenburg te realiseren. Het bestemmingsplan is opgesteld naar aanleiding van de vernietiging door de Raad van State van het eerdere bestemmingsplan.

Hoe kunt u het bestemmingsplan bekijken?

Het bestemmingsplan ligt 6 weken ter inzage. De periode start op donderdag 23 juni en loopt tot en met woensdag 3 augustus 2011. U kunt in deze periode de stukken inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Dagelijks open van 9.00 tot 12.00 uur.

Het plan is ook te zien via www.buren.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

(bronbestanden zijn beschikbaar via http://geo.buren.nl/NL.IMRO.0214.BUIBP20100006-on01.gml

Hoe kunt u reageren op het plan?

Tot en met 3 augustus 2011kunt u reageren op het plan. Iedereen kan zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze kunt u:

  • toesturen naar de gemeenteraad. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik;

  • mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 0344);

  • digitaal indienen. Zie hiervoor www.buren.nl en ga naar Leven in Buren / Digitale balie / Formulieren

Maurik, 22 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Buren.

Naar boven