Ontwerpbestemmingsplan ‘Aller Erf’ en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 23 juni 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Aller Erf’ en het ontwerp besluit om geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage liggen.

Begrenzing

Het plangebied wordt begrensd aan de noord en oostzijde door het Kamgras, Ronde Erf, ’t Achterhuis en ’t Melkhuis. Aan de zuidzijde wordt het plangebied begrensd door een vijver aan de Tarweveld. De westzijde van het plangebied grenst een fietspad die loopt van de Lange Vore naar het Ronde Erf.

Inhoud

Het opgestelde voorontwerpbestemmingsplan ‘Aller erf’ voorziet in de juridische regeling voor de uitbreiding van de winkels, de bouw van zorgappartementen en de realisatie van een kerk aan het Ronde Erf.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen en het ontwerpraadsbesluit liggen met ingang van donderdag 23 juni 2011 gedurende 6 weken (dus tot en met 3 augustus) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Ook op de website van de gemeente Veenendaal (www.veenendaal.nl) kunt u het ontwerp bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken inzien bij het thema ‘Bestuur en organisatie’, onder het kopje ‘Bekendmakingen’.

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u ook het ontwerp bestemmingsplan ook digitaal inzien.

Reageren

Tot 4 augustus 2011 kan een ieder schriftelijk of via de e-mail zijn of haar zienswijzen geven.

Schriftelijk

Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Dijkman Dulkes afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 53 83 24.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de zienswijzenprocedure of het plan kunt u contact opnemen met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 324.

Naar boven