Vastgesteld wijzigingsplan Achterdorp 20 te Kesteren (artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening)

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat zij vaststelden bij besluit van 6 juni 2011:

Wijzigingsplan ‘Achterdorp 20 te Kesteren’.

In het bestemmingsplan kern Kesteren is voor de woning op het perceel Achterdorp 20 een nokhoogte van 5 meter opgenomen. Met het nu vastgestelde plan wordt een nokhoogte van 7 meter mogelijk gemaakt.

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht en bij de vaststelling zijn in het wijzigingsplan geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingplan.

Inzageperiode: 23 juni 2011 tot en met 3 augustus 2011

Inzageplaatsen:

  • analoog bij het Omgevingsloket dependance gemeentehuis, Boveneindsestraat 6 in Kesteren

  • digitaal via de website van de gemeente www.nederbetuwe.nl onder Veel bezocht → Bestemmingsplannen/Structuurvisie 2010-2020 → Bestemmingsplannen ter inzage → link → Bekendmakingen 22 juni 2011

  • digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.wpKEachterdorp20-vst1

Beroep: Omdat tegen het ontwerpwijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan bij burgemeester en wethouders in te dienen, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan.

Het adres is: Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Opheusden, 22 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe.

Naar boven