Ontwerpbestemmingsplan Roodeschool, hoek Zuster Kortestraat-Tilweg Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

De gemeente Eemsmond bereidt voor het grasveld op de hoek Zuster Kortestraat-Tilweg in Roodeschool een nieuw bestemmingsplan voor. Aanleiding voor het nieuwe plan is het op gang brengen van de herstructurering van Roodeschool door nieuwe woningen te bouwen voordat de oude woningen gerenoveerd of gesloopt worden. Op de aangegeven locatie worden vier levensloopbestendige woningen gebouwd.

Ter inzage

Van 24 juni tot en met 4 augustus 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan Roodeschool, hoek Zuster Kortestraat-Tilweg ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het plan ook inzien via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen).

Reacties

Tot en met 4 augustus 2011 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.

Naar boven