Besluit m.e.r.-beoordeling perceel A. de Graaflaan 31 in Woubrugge

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel artikel 7.2 eerste lid, onder b van de Wet milieubeheer juncto. artikel 2, tweede lid, van het Besluit milieu-effectrapportage 1994 het volgende bekend. De beschikking behorende bij het besluit op de m.e.r.-beoordeling van de aanvraag om omgevingsvergunning voor het uitbreiden van het melkrundveehouderijbedrijf op het perceel A. de Graaflaan 31 in Woubrugge, kadastraal bekend WBG00, sectie B, nummers 3310 en 3311, ligt van 23 juni 2011 t/m 3 augustus 2011 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Het besluit houdt in dat voor de voorgenomen uitbreiding van de bovengenoemde melkrundveehouderij met 290 melkkoeien en 11 vleesstierkalveren geen milieueffect-rapportage (m.e.r.) behoeft te worden opgesteld.

Tegen een besluit om af te zien van een m.e.r. staat in dit geval geen bezwaar en beroep open. Indien belanghebbenden van mening zijn dat de omstandigheden waaronder de activiteit wordt verricht wel leiden tot aanzienlijke milieueffecten, dan kunnen zij dit aan de orde stellen in de vergunningprocedure.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze klantadviseurs, tel. 071-33 27 272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

Naar boven