Bouwen eengezinswoningen en appartementen Zeeheldenbuurt

Bekendmaking als bedoeld in artikel 3:44 Algemene Wet Bestuursrecht

Verleende bouwvergunning en vastgesteld projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Op 16 juni 2011 is bouwvergunning verleend en een projectbesluit vastgesteld voor het bouwen van 58 eengezinswoningen en 92 appartementen in de Zeeheldenbuurt aan het adres Egbert Kortenaerstraat 1 t/m 22, Koopvaardijstraat 1 t/m 67, Mariniersstraat 1 t/m 24, Michiel de Ruyterstraat 14 t/m 84, Pieter Florisstraat 1 t/m 9 en Witte de Withstraat 2 t/m 34A in ’s-Hertogenbosch.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de beschikking bouwvergunning, het projectbesluit ‘Herontwikkeling Michiel de Ruyterstraat e.o.’ met IDN: NL.IMRO.0796.0002131-1401 met bijbehorende stukken en de aanvraag om bouwvergunning, met ingang van 27 juni 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor. Tevens kunt u deze stukken via internet raadplegen. Dit is mogelijk via de gemeentelijke website http://www.s-hertogenbosch.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden in het Stadskantoor.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen tegen de bouwvergunning en het projectbesluit bij de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, binnen zes weken te rekenen vanaf de datum van tervisielegging van de vastgestelde beschikking. Ingevolge artikel 6.13 Algemene Wet bestuursrecht kan slechts beroep worden ingesteld door een belanghebbende die zienswijzen heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking (of door een belanghebbende die kan aantonen dat hij/zij daartoe niet in staat is geweest). Tevens kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld indien de uiteindelijke beschikking is gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking. In het onderhavig geval zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van de ontwerpbeschikking. Het bouwplan is geregistreerd onder nummer SOB0910200.

Let op: Op deze procedure is de Crisis- en herstelwet (Chw) van toepassing

Dit betekent dat indien een beroepschrift wordt ingediend dit beroepschrift binnen de beroepstermijn van de beroepsgronden dient te worden voorzien. Indien dit niet is geschied is het beroepschrift niet-ontvankelijk. Na het einde van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe gronden meer worden aangevoerd. Daarnaast zal de rechtbank dit beroepschrift versneld behandelen.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 24 juni 2011

Naar boven