Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Nijmegen Goffert-Winkelsteeg - 1 (Domushuis)’

De Raad van de gemeente Nijmegen heeft, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, bij besluit van 8 juni 2011 voornoemd bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Het plan behelst realisatie van een Domushuis: een opvangvoorziening voor daklozen, veelal met een justitieel verleden, met psychiatrische problematiek al of niet gecombineerd met verslavingsproblematiek op de hoek Tarweweg/Nieuwe Dukenburgseweg te Nijmegen.

Inzage

Met ingang van 23 juni 2011 ligt het bestemmingsplan tot en met woensdag 3 augustus 2011 (zes weken) ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP12001-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0268.BP12001-VG01

Daarnaast is het bestemmingsplan als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Beroep

Belanghebbenden die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn en die in de voorprocedure tijdig hun zienswijze hebben ingediend alsmede de belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen gedurende deze termijn van zes weken beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven