Ontwerpbestemmingsplan Gasleiding en Meet- en Regelstation

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken bekend dat het Ontwerpbestemmingsplan Gasleiding en Meet - en Regelstation in de Bloemendalerpolder te Muiden gedurende een periode van zes weken na publicatie ter inzage ligt.

Met de partiële herziening van het bestemmingsplan Landelijk Gebied wordt het ruimtelijk-juridisch mogelijk gemaakt om een nieuw meet- en regelstation (inclusief gasleiding van 18”-66 bar) te realiseren naar de Diemer Centrale. Hierdoor is het voor de Gasunie mogelijk om tijdig de behoefte aan gas uit te breiden en een adequate levering te continueren en in de toekomst te garanderen.

De termijn van ter inzage legging start met ingang van de dag na publicatie en zal tevens worden bekend gemaakt in WeesperNieuws en op de publicatieborden van de gemeente Muiden. Tijdens de termijn van ter inzage legging kan een ieder zijn zienswijze over het Ontwerpbestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken.

Uw schriftelijke reactie dient u te richten aan de gemeenteraad van de gemeente Muiden, Het Anker 2, 1398 ES te Muiden. Voor het uitbrengen van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het gemeentehuis, telefoonnummer (0294) 210210.

Het Ontwerpbestemmingsplan Gasleiding en Meet- en Regelstation ligt ter inzage in het gemeentehuis van Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds- en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Tevens is het Ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Naar boven