Voorbereiding Bestemmingsplan ’t Ekker te Budel-Schoot

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck geven op grond van artikel 1.3.1, eerste lid, van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van hun voornemen het bestemmingsplan ’t Ekker te Budel-Schoot voor te bereiden. Het bestemmingsplan zal een tweekapper, vrijstaande woningen en startersappartementen aan de Grootschoterweg in Budel-Schoot mogelijk maken, alsmede starterswoningen en seniorenwoningen aan een hofje hierachter.

Er zal vooroverleg plaatsvinden met de provincie Noord-Brabant, het waterschap de Dommel, VROM inspectie, Brabant Water, Buurtbeheer.

Er is besloten om geen voorontwerpbestemmingsplan voor inspraak ter inzage te leggen. Ook liggen er momenteel geen stukken ter inzage betreffende het voornemen om dit bestemmingsplan op te starten. Het bestemmingsplan zal naar verwachting in de zomer van 2011 ter inzage worden gelegd. Op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan schriftelijke en mondelinge zienswijzen indienen. Het bestemmingsplan zal zowel op het gemeentehuis als digitaal op www.cranendonck.nl in te zien zijn.

Naar boven