Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijfswoning Lhee20 te Lhee’

Burgemeester en Wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 23 juni 2011 gedurende zes wekenbij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende de openingstijden voor eenieder ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijfswoning Lhee20 te Lhee’ met bijbehorende toelichting, regels en verbeelding (plankaart). Op afspraak is ook inzage buiten openingstijden mogelijk.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.gemeentewesterveld.nl (Wonen en leven – bestemmingsplannen – bestemmingsplannen ter inzage) en via: www.ruimtelijkeplannen.nl

Dit bestemmingsplan is een juridisch-planologisch kader voor de bouw van een dienstwoning ten behoeve van een landbouwmechanisatiebedrijf op het perceel Lhee 20 en de afbraak van een voormalige kippenschuur op het perceel Lhee 22.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling bij de raad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte.

Voor het maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via onderstaand telefoonnummer.

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur).

Naar boven