Ontwerp-wijzigingsplan ‘Woningbouw De Beukenhof’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maakt bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Woningbouw De Beukenhof’, overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van vrijdag 24 juni 2011 ter inzage ligt voor de duur van 6 weken. Met dit wijzigingsplan wordt een deel van de percelen op de hoek Terweeweg / Leidsestraatweg met de bestemming Horeca omgezet naar de bestemming Wonen, conform de wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan ‘Oranje Nassau’ (artikel 7).

Het ontwerp-wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 24 juni 2011 tot en met donderdag 4 augustus 2011, op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur, ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. Tevens is het ontwerp-wijzigingsplan met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl), in de rubriek ‘Bestemmingsplannen’ onder ‘Nu ter inzage’. Nadere informatie is verkrijgbaar bij de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 071-5191 793.

Gedurende de terinzagetermijn kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen betreffende dit ontwerp-wijzigingsplan. Er kan een afspraak worden gemaakt voor het indienen van een mondelinge zienswijze of de zienswijze kan schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven