Ontwerpbestemmingsplan Vijfsprongweg 32-36 te Wekerom

Van donderdag 23 juni tot en met woensdag 3 augustus 2011 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe omgeving Vijfsprongweg 32-36 te Wekerommet de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via: http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerpbestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het plangebied is globaal gelegen tussen de Vijfsprongweg in het zuiden, de Rieschoten aan de westkant en de Valkse Engweg aan de noord/oostzijde.

De bestemmingsplanherziening maakt de uitbreiding van zaal/discotheek Hent Uut ’t Zaand aan de Vijfsprongweg 32-36 te Wekerom met 100 m² mogelijk. Tevens wordt bewoning van de bovenverdieping van ‘nummer 34’ op genoemde locatie mogelijk gemaakt.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM Ede of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij mevrouw M. Fokkert, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 613.

Ede, 22 juni 2011

Naar boven