Ontwerpomgevingsvergunning Europasingel 1, Lopik

Ontwerpomgevingsvergunning en hogere waarden Wet Geluidshinder voor de bouw van twee woningen en drie appartementen Europasingel 1 te Lopik

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen. De omgevingsvergunning betreft de bouw van twee woningen en drie appartementen ter plaatse van de voormalige ambtswoning op het perceel Europasingel 1 te Lopik

Teneinde medewerking te kunnen verlenen zijn Burgemeester en wethouders voornemens op grond van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en overige bijbehorende stukken liggen van donderdag 23 juni 2011 tot en met woensdag 3 augustus 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik op de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling en beheer, Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur. Daarnaast zijn de stukken raadpleegbaar via de website www.lopik.nl, onder 'Plannen en Projecten'.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Hogere grenswaarde geluid

Om medewerking te kunnen verlenen aan het project zal de gemeente tevens een besluit hogere grenswaarden Wet Geluidhinder voor één van de woningen moeten nemen. Op grond van artikel 110c Wet Geluidhinder en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt ook dit ontwerp besluit met bijlagen gedurende zes weken ter inzage met ingang van 23 juni 2011. Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde geluid.

Lopik, 22 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Lopik,

de secretaris,

H. Capel.

De burgemeester,

R.G. Westerlaken-Loos.

Naar boven