Voorbereiding bestemmingsplan Eskesweg 7–9

Er is een aanvraag ingediend voor de sloop van bedrijfsbebouwing en de bouw van een tweetal geschakelde woningen bij de Eskesweg 7-9 in Aalten. Deze sloop en herbouw vindt plaats in het kader van de rood-voor-rood regeling. Dit plan past niet binnen het geldende bestemmingsplan. Het college wil meewerken aan dit plan en maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een nieuw bestemmingsplan voor deze locatie wordt voorbereid.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Ook kan het plan tijdens openingstijden worden ingezien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Reageren

Iedereen kan vóór 8 juli 2011 mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk reageren op deze aanvraag. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Er wordt geen advies van een onafhankelijke instantie gevraagd. Te zijner tijd wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Via AaltenActueel en onze website wordt dan aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een reactie te geven kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer (0543) 49 31 54.

Naar boven