Vastgesteld wijzigingsplan Groeseind 2007, 2e herziening (Pastoor Smitsstraat)

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt bekend dat het op 31 mei 2011 het wijzigingsplan Groeseind 2007, 2e herziening (Pastoor Smitsstraat) heeft vastgesteld en dat het plan, met bijbehorend collegebesluit, van vrijdag 24 juni tot en met vrijdag 5 augustus 2011 ter inzage ligt. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om een woning te bouwen op het perceel aan de Pastoor Smitsstraat 55 te Tilburg.

Terinzagelegging

Het collegebesluit en het wijzigingsplan met bijlagen liggen gedurende de genoemde termijn voor een ieder ter inzage in de stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het Paleis), geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Na 13.00 uur kunt u er alleen op afspraak terecht. Een afspraak maakt u door te bellen met 013-2131313. Ook zijn de genoemde stukken te bekijken op www.tilburg.nl/ruimtelijke plannen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan staat gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van het ontwerpplan kenbaar hebben gemaakt. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een vastgesteld wijzigingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde plan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het plan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. U kunt het beroep-/verzoekschrift ook digitaal indienen bij de Raad van State via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Tilburg, 23 juni 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

P.G.A. Noordanus,

burgemeester.

G.G.H.M. Haanen MBA,

secretaris.

Naar boven