Ontwerp Omgevingsvergunning Breestraat 149

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat met ingang van maandag 20 juni 2011 de ontwerp omgevingsvergunning Breestraat 149 voor een periode van zes weken ter inzage ligt.

De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een woning op de bestaande uitbouw van de winkel gelegen aan de Breestraat 149. De ontwerp omgevingsvergunning maakt de realisatie van de woning mogelijk.

Ter inzage

De stukken liggen van 20 juni tot en met 1 augustus 2011 ter inzage.

Zienswijzenprocedure

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij de Raad. Schriftelijk aan de Gemeenteraad van Leiden, Postbus 9100, 2300 PC Leiden. Of per e-mail: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze Breestraat 149’. Een mondelinge zienswijze indienen kan na voorafgaande afspraak. tel. 071-5165828. Ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het projectbesluit.

Beschikbaarheid en te koop

De bestanden van het ontwerp omgevingsvergunning Breestraat 149 zijn digitaal in te zien op www.leiden.nl\ruimtelijkeordening. Bij de informatiebalies van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72) kan de papieren versie gekocht worden voor € 15,–. Wij wijzen u erop dat bij verschillen tussen het digitale en het papieren plan, het digitale plan het geldige plan is.

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72), tel. 071-516 55 02, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven