Verlening omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Drachtsterweg 64 Opende

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.1, eerste lid, onder c, artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° en artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat bij besluit van 10 juni 2011 de volgende omgevingsvergunning is verleend:

  • Een omgevingsvergunning (plan-id: NL.IMRO.0015.PBBG11HERS1-VA01) ex artikel artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo (planologische afwijking op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing), ten behoeve van de realisatie van een woning met schuur op het perceel plaatselijk bekend Drachtsterweg 64 te Opende, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie F, nummer 3865.

De omgevingsvergunning is verleend voor de voor de volgende onderdelen:

  • bouwen;

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingsplan).

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 15 juni 2011 ter inzage bij afdeling Publieke Dienstverlening en zijn tevens in digitale vorm te raadplegen via de viewer op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.PBBG11HERS-VA01.Daarnaast is op de gemeentelijke website www.grootegast.nl het plan in pdf-formaat te zien. De digitale bestanden van de omgevingsvergunning zijn beschikbaar op: http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen. Informatie over de afgegeven beschikking is te krijgen bij afdeling Publieke Dienstverlening.

Op grond van Awb kan er beroep worden ingesteld bij de Rechtbank door:

  • een belanghebbende die tijdig zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking

  • een belanghebbende die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht

  • (indien de beschikking is gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking) een belanghebbende bezwaar heeft tegen die wijziging.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift eindigt 6 weken na de datum waarop de terinzagelegging begint. De beschikking treedt in werking na afloop van de beroepstermijn; de inwerkingtreding wordt opgeschort als binnen de beroepstermijn van 6 weken ook een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de Rechtbank.

Adres voor beroep c.q. voorlopige voorziening:

  • Rechtbank Groningen, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Naar boven