Vaststelling Wijzigingsplan Monstersepad te Naaldwijk en Wijzigingsplan De Jonghlaan te 's-Gravenzande

Burgemeester en wethouders van Westland maken ingevolge artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij hebben vastgesteld:

1. het wijzigingsplan 'Monstersepad Naaldwijk' (NL.IMRO.1783.wp0000-0018)

Het wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het verplaatsen van de agrarische bedrijfswoning Burgemeester Crezeelaan 4 te De Lier en de burgerwoning Noordlierweg 15 te De Lier als burgerwoning naar een locatie aan het Monstersepad te Naaldwijk. Het perceel is gelegen aan de Grote Achterweg en het Monstersepad naast Grote Achterweg 1 te Naaldwijk kadastraal bekend gemeente Naaldwijk, sectie E, nummer 4637 met een oppervlakte van 2000m2. De rest van de gronden blijft agrarisch - glastuinbouw. De bestemmingsplannen 'Buitengebied Naaldwijk' en de parapluherziening 'bestemmingsplannen buitengebied Westland' zijn van toepassing.

2. het wijzigingsplan 'De Jonghlaan 's-Gravenzande' (NL.IMRO.1783.wp0000-0020)

Het wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het verplaatsen van de agrarische bedrijfswoning Laan van Zeestraten 6 te De Lier en de burgerwoning De Jonghlaan 3 te 's-Gravenzande als burgerwoning naar een locatie aan de Jonghlaan te 's-Gravenzande naast de bestaande woningen de Jonghlaan 11 en 13a. De percelen zijn gelegen in het duurzame glastuinbouwgebied aan de Jonghlaan kadastraal bekend gemeente 's-Gravenzande, sectie O, nummer(s) 1519 en 1572. De bestemmingsplannen 'Buitengebied 's-Gravenzande' en de parapluherziening 'bestemmingsplannen buitengebied Westland' zijn van toepassing.

De vastgestelde wijzigingsplannen met de hierbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 24 juni 2011 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage.

Inzien besluiten

  • Binnen de genoemde termijn zijn de wijzigingsplannen met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Wijzigingsplannen.

  • De wijzigingsplannen zijn verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • De wijzigingsplannen met de hierbij behorende stukken kunnen tevens worden ingezien bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor te 's-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

Beroep instellen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging kan tegen elk van deze besluiten tot vaststelling wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het desbetreffende ontwerpwijzigingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde afdeling.

De wijzigingsplannen treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het desbetreffende besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Westland, 23 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven