Bekendmaking voorbereidingsbesluit ‘Ter Nieuburch’

De gemeenteraad van Rijswijk heeft in zijn vergadering van 31 maart 2009 een voorbereidingsbesluit ex artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) genomen voor het plangebied ‘Ter Nieuburch’, waar nieuwbouw wordt beoogd die ruimte biedt aan verschillende functies zoals woningen, een bioscoop, horeca en winkels.

Het voorbereidingsbesluit is genomen met het oog op het doorlopen van een vrijstellingsprocedure ex artikel 19, lid 1, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), zoals bepaald in artikel 19, lid 4 sub a van de WRO.

In zijn vergadering heeft de gemeenteraad besloten dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag, volgend op de dag van publicatie. Het voorbereidingsbesluit treedt derhalve in werking met ingang van 24 juni 2011.

Vanaf de dag van inwerkingtreding liggen de stukken behorende bij het voorbereidingsbesluit voor eenieder ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.rijswijk.nl; zoekt u op ‘Ter Nieuburch’. Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar en/of beroep open.

Naar boven