Bestemmingsplan ‘De Wieken-Vinkenhoef, uitwerkingsplan fase 4’ onherroepelijk

Inhoud van het plan

Voor het gebied De Wieken-Vinkenhoef is in 2002 een bestemmingsplan vastgesteld dat de bouw en ontwikkeling van een bedrijventerrein en een natuurontwikkelingsgebied mogelijk maakt. Het voorliggende uitwerkingsplan fase 4 behelst de uitwerking van een deel van de uit te werken bestemmingen ‘Gemengde doeleinden’ en ‘Bedrijfsdoeleinden II’. Het gaat in dit uitwerkingsplan om de volgende percelen: Hogeweg 186 en Hogeweg 265/Koedijkerweg.

Gevoerde procedure

Op 27 juli 2010 hebben burgemeester en wethouders van Amersfoort het bestemmingsplan De Wieken-Vinkenhoef, uitwerkingsplan fase 4 gewijzigd vastgesteld. Tegen de vaststelling van genoemd plan is beroep ingesteld. Op 25 mei 2011 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het beroep voor een deel niet-ontvankelijk en voor het overige deel ongegrond verklaard. Het bestemmingsplan De Wieken-Vinkenhoef, uitwerkingsplan fase 4, is daarmee onherroepelijk geworden.

Genoemd bestemmingplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij het Vergunningenloket in de Observant aan het Stadhuisplein 7. De openingstijden van het Vergunningenloket zijn op werkdagen van 9.00–13.00 uur (daarna op afspraak). Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (zoeken in alle plannen (via de kaart), en klik vervolgens op het betreffende gebied).

Naar boven