Voorbereiding bestemmingsplan ‘Brede School De Boogurt, Budel’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck geven op grond van artikel 1.3.1, eerste lid, van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van hun voornemen het bestemmingsplan ‘Brede School De Boogurt, Budel’ voor te bereiden. Het plangebied is gelegen aan de Burgemeester van Houtstraat 23 in de kern Budel. Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan maakt de bouw van een brede school mogelijk bestaande uit basisschool De Boogurt en peuterspeelzaal het Hummelhonk. De brede school wordt op hetzelfde perceel gesitueerd als de bestaande basisschool, De Boogurt. Na realisatie van de brede school zal de bestaande basisschool worden gesloopt.

Tervisielegging

Het voorontwerpbestemmingsplan wordt gedurende zes weken van donderdag 23 juni 2011 tot en met woensdag 3 augustus 2011 voor inspraak ter inzage gelegd. Gedurende deze periode kan door eenieder zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie naar voren worden gebracht. Het voorontwerpbestemmingsplan zal zowel op het gemeentehuis als digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl en 1706.ropubliceer.nl in te zien zijn.

Vooroverleg partners

Tegelijkertijd met de terinzagelegging zal vooroverleg plaatsvinden met de provincie Noord-Brabant, Waterschap de Dommel en de VROM-Inspectie.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 30 juni 2011 wordt tussen 16.00 uur en 19.00 uur voor belangstellenden een inloopbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst wordt u in de gelegenheid gesteld het bouwplan en het bestemmingsplan te bekijken en hierover vragen te stellen. De inloopbijeenkomst vindt plaats in basisschool De Boogurt, Burgemeester van Houtstraat 23 te Budel.

Naar boven