Bestemmingsplan ‘Ovezande, gedeelte Plataanweg noord-west, 1e herziening, 2011’

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 9 juni 2011 heeft de gemeenteraad van Borsele het bestemmingsplan ‘Ovezande, gedeelte Plataanweg noord-west, 1e herziening, 2011’ ongewijzigd vastgesteld. Vanaf 23 juni 2011 t/m 3 augustus 2011 ligt het vaststellingsbesluit samen met het bestemmingsplan ‘Ovezande, gedeelte Plataanweg noord-west, 1e herziening, 2011’ voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van artikel 7, Woongebied. De herziening voorziet in een bijstelling van de:

  • minimale breedte van aaneengesloten woningen, woningen twee aaneen en geschakelde woningen;

  • maximale dakhelling van zadeldaken;

  • minimale afstand tussen een aan- en uitbouw en een aangebouwd bijgebouw en de zijdelingse bouwperceeslgrens bij woningen.

Inzage

U kunt het vaststellingsbesluit samen met het bestemmingsplan inzien via www.borsele.nl. Daarnaast liggen deze stukken ook ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp bestemmingsplan.

U kunt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 24 juni 2011 t/m 4 augustus 2011.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 22 juni 2011

Naar boven