2e wijziging van het bestemmingsplan ‘Axel’ en de 1e wijziging van bestemmingsplan ‘Terneuzen-Midden’ ongewijzigd vastgesteld

Burgermeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het college in haar vergadering van 31 mei 2011 de 2e wijziging van het bestemmingsplan ‘Axel’ en de 1e wijziging van bestemmingsplan ‘ Terneuzen-Midden’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

De wijziging van het bestemmingsplan Axel betreft de op de plankaart aanwezige bedrijfsbestemming te wijzigen in woondoeleinden aan de Nassaustraat 11 in Axel.

De wijziging van het bestemmingsplan Terneuzen-Midden betreft de op de plankaart aanwezige bedrijfsbestemming te wijzigen in dienstverlening ten behoeve van de vestiging van een ergotherapiepraktijk aan de Verlengde van Steenbergenlaan 18 in Terneuzen.

De vastgestelde wijziging van het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van 23 juni tot en met 3 augustus 2011 ter inzage.

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die afdeling.

Het wijzigingsplan ligt ter inzage de publieksbalies van de gemeente Terneuzen.

Adressen: Stadhuisplein 1 in Terneuzen, Markt 1 in Axel, Westkade 107 in Sas van Gent (Rabobank).

Terneuzen, 22 juni 2011

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secetaris,

F.M.L. Lauret RA.

Burgemeester,

J.A.H. Lonink.

Naar boven