Vastgesteld projectbesluit Boxbergerweg 62

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat van 23 juni 2011 tot en met 3 augustus 2011 ter inzage ligt:

  • het vastgestelde projectbesluit ‘Boxbergerweg 62’ met bijbehorende stukken, ten behoeve van een uitbreiding van het restaureren van een woonboerderij en het uitbreiden van de woonfunctie op het perceel Boxbergerweg 62.

Het projectbesluit kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.PB013-VG01).

De digitale bestanden van het projectbesluit zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.PB013-/NL.IMRO.0150.PB013-VG01/

Ook is het projectbesluit en de bouwvergunning in te zien bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en in de openbare bibliotheek Diepenveen, Burgemeester Crommelinlaan 1.

Tegen het vastgestelde projectbesluit kunnen belanghebbenden tijdens de terinzagetermijn van zes weken een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle-Lelystad, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die zienswijzen over het ontwerp van het projectbesluit naar voren heeft gebracht. Hierop wordt een uitzondering gemaakt als het de betrokkene redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen over de ontwerpbesluiten naar voren te hebben gebracht.

Naar boven