Vooraankondiging bestemmingsplan

B&W maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat zij voornemens zijn het bestemmingsplan Buitengebied Voorsterweg 163 voor te bereiden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op perceel Voorsterweg 163. Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan maakt het mogelijk om, na sloop van twee voormalige agrarische bedrijfsgebouwen, een voormalig agrarisch bedrijfsgebouw via een verbindingstuk bij de bestaande woning te trekken.

Inzage termijn

Het bestemmingsplan wordt in juli/augustus van dit jaar voor een periode van zes weken ter inzage gelegd. Tijdens deze termijn kan een ieder zijn/haar zienswijze kenbaar maken. Op dit moment worden geen stukken met betrekking tot dit voornemen ter inzage gelegd, voorts is het niet mogelijk om een zienswijze tegen het voornemen kenbaar te maken. Er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

Voorafgaand aan de terinzagelegging van zes weken wordt er een publicatie geplaatst in de Regiobode, sectie Gemeente Thuis en op de website van de gemeente Brummen waarin de exacte data van de inzagetermijn worden vermeld.

Inlichtingen

Afd. Ruimte, A. Otten, tel. (0575) 56 85 89.

Naar boven