MER Nieuwveense Landen en ontwerpbestemmingsplan Meppel - Nieuwveense Landen

Burgemeester en wethouders van Meppel maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Meppel - Nieuwveense Landen’ met ingang van 16 juni 2011 voor een periode van zes weken ter inzage ligt.

Ook maken zij op grond van artikel 7.32 van de Wet milieubeheer bekend dat zij de MER Nieuwveense Landen ter inzage leggen.

Het plangebied voor Nieuwveense Landen ligt ten noordwesten van de stap Meppel, in het agrarische gebied tussen Meppel en Nijeveen. De zuidelijke grens is de provinciale weg N375 (Bremenbergweg) met als belangrijk knooppunt de rotonde bij de watertoren. De gemeentelijke weg N371 (Steenwijkerstraatweg) vormt de oostgrens.

Op 4 juli 2011 om 19.30 uur wordt er een inloopbijeenkomst gehouden. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Toekomst aan de Steenwijkerstraatweg 10 te Meppel.

Waar kunt u de plannen inzien?

De MER Nieuwveense Landen en het ontwerpbestemmingsplan liggen met ingang van 16 juni tot en met 27 juli 2011 voor iedereen ter inzage in het Stadskantoor, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Het plan (planverbeelding, regels, toelichting en bijlagen) kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder reageren. Zienswijzen kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

Naar boven