Vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor herinrichting/uitbreiding woonwagenterrein Wielstraat Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 110a Wet geluidhinder bekend dat met ingang van woensdag 22 juni 2011 bij de receptie in het stadhuis, bezoekadres Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen, gedurende zes weken voor eenieder het vaststellingsbesluit ’Hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor herinrichting/uitbreiding woonwagenterrein Wielstraat Kampen’ ter inzage ligt.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis. Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het ontwerpbesluit ook inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen.

Het vaststellingsbesluit is opgesteld in het kader van de herinrichting/uitbreiding van het bestaande woonwagenterrein aan de Wielstraat in Kampen. Dit terrein is opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Haatland’. Vanwege de ligging van het terrein in de geluidszones van het bedrijventerrein Haatland en van diverse wegen is een hogere grenswaarde noodzakelijk conform de Wet geluidhinder.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven