Ter inzage ontwerpbestemmingsplan ‘Terrein Appel Beton te Spanbroek’ ex artikel 3.8 Wro

Ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Opmeer bekend, dat met ingang van vrijdag 17 juni 2011 het ontwerp van bestemmingsplan ‘Terrein Appel Beton te Spanbroek’ ter inzage ligt.

Het plangebied heeft betrekking op het voormalige bedrijfsterrein van betonfabriek Appel Beton, Spanbroekerweg 110 te Spanbroek. Het gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Spanbroekerweg en door agrarische gronden aan de overige zijden. Het bestemmingsplan is ontwikkelingsgericht en biedt een juridisch-planologisch kader voor de realisering van maximaal 11 woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan, ontwerpbesluit en hierbij bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken op werkdagen tijdens openingstijden (09:00–17:00 uur én donderdagavond van 18:00 tot 20:00 uur) ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen. De zienswijze dient te worden gericht aan de Raad van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek (graag ‘zienswijze’ vermelden). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet vooraf een afspraak worden gemaakt.

Het bestemmingsplan is tevens raadpleegbaar en downloadbaar via www.opmeer.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven