Ontwerpbestemmingsplan Wolvega

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Wolvega met ingang van donderdag 23 juni gedurende een termijn van zes weken in het Publiekscentrum in het gemeentehuis Griffioenpark 1 te Wolvega, voor eenieder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens via de websites www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het grootste deel van Wolvega. Het betreft het deel van de kern ten westen van het spoor uitgezonderd de uitbreiding van het industrieterrein. Het bestemmingsplan voorziet in hoofdzaak in een actuele bestemmingsregeling voor de bestaande situatie.

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de voornoemde termijn van zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze omtrent het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met het secretariaat van de afdeling Omgeving (tel: 0561-691287).

Naar boven