Wijziging bestemmingsplan ex artikel 3.6, lid 1, sub a Wro Holstraat (ong.) in Meerlo

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas

maken bekend dat zij hebben besloten om een wijzigingsplan vast te stellen conform de procedure als omschreven in de Wet ruimtelijke ordening. Het gaat om het volgende wijzigingsplan:

  • het wijzigen van de bestemming ‘Agrarische doeleinden, gebied met landschappelijke en natuurwaarden Aln’ in ‘Agrarische doeleinden, bouwperceel A(b)’ ten behoeve van de (her-)vestiging van een varkensbedrijf op de locatie aan de Holstraat, op de hoek met de Postbaan, in Meerlo, op het perceel kadastraal bekend gemeente Meerlo, sectie H, nummers 20, 21, 22 en 23, plaatselijk bekend Holstraat (ong.) in Meerlo.

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum (16 juni 2011) gedurende 6 weken in de informatiehoek van het gemeentehuis, gelegen aan het Wilhelminaplein 6 in Horst.

Openingstijden informatiehoek: op maandag van 8.00 tot 20.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (077)477 97 77.

Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houdt dan rekening met de kantoortijden.

Beroep

Gedurende de termijn van zes weken kunnen belanghebbenden tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag(tel.: 070 426 44 26; internet: www.raadvanstate.nl).

Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan tijdig naar voren te hebben gebracht.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de behandelende afdeling, tel. (077)477 97 77.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met bijbehorende stukken kan ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingestuurd kunnen worden.

Horst, 16 juni 2011

Naar boven