Projectbesluit ex art. 3.10 Wro en verleende reguliere bouwvergunning oprichten bedrijfspand Spoorstraat 61a in Tienray

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat zij een reguliere bouwvergunning hebben verleend en op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben vastgesteld voor:

  • Het oprichten van een bedrijfspand op het perceel kadastraal bekend gemeente Meerlo, sectie C, nummers 2171 en 2180, plaatselijk bekend de Spoorstraat 61a in Tienray.

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit en het ontwerpbesluit tot verlening van reguliere bouwvergunning (tijdig) zienswijzen hebben ingediend alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit en het ontwerpbesluit tot het verlenen van reguliere bouwvergunning geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen tegen dit projectbesluit en de reguliere bouwvergunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken en deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop de projectbesluiten en de verleende reguliere bouwvergunningen ter inzage zijn gelegd (artikel 6:8, lid 4 Awb).

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het projectbesluit en de bouwvergunning niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 960, 6040 AZ Roermond.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit en de verlening van de reguliere bouwvergunning wordt openbaar bekend gemaakt. De kennisgeving van het projectbesluit en de bouwvergunning wordt overeenkomstig artikel 3.11, lid 2 Wro, juncto artikel 3.8, lid 3 Wro geplaatst in het gemeentelijk huis-aan-huis blad, in de Staatscourant en op de gemeentelijke website (www.horstaandemaas.nl)

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 juni 2011 tot en met 28 juli 2011 ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. De openingstijden van de informatiehoek zijn van maandag 08.00–12.00 uur en van 14.00–20.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00–12.00 uur.

Het projectbesluit en de bouwvergunning en de daarbij behorende stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden overeenkomstig artikel 3.8, lid 5 Wro in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. De bouwvergunning is pas onherroepelijk als er na het verstrijken van de beroepstermijn van zes weken geen beroep is ingesteld.

Horst, 16 juni 2011

Naar boven