Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuweroord, deelplan Veldraai te Nieuweroord 2010’

Het college van B&W heeft voor het gebied aan Veldraai te Nieuweroord, een bestemmingsplan voorbereid. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van 8 woningen mogelijk. Het vigerende bestemmingsplan laat ter plaatse al woningbouw toe. Het bouwplan is echter op een klein deel in strijd met het geldende plan. Het plangebied is gelegen in de kern Nieuweroord in de gemeente Hoogeveen.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van 22 juni tot en met 2 augustus 2011 ter inzage in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt het plan en de bijbehorende stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze over dit voorontwerpbestemmingsplan bij het college van B&W indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling een zienswijze kenbaar maken, hiervoor kunt u contact opnemen met Reinder Jacobi via telefoonnummer 14 0528.

Er worden geen andere instanties expliciet in de gelegenheid gesteld een reactie te geven op het plan, anders dan de instanties conform artikel 3.1.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, zoals het Waterschap, de provincie Drenthe en de VROM-inspectie.

Naar boven