Vastgesteld bestemmingsplan ‘Centrum, partiële herziening Molenstraat 15’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken bekend:

Vastgesteld bestemmingsplan ‘Centrum, partiële herziening Molenstraat 15’

De gemeenteraad heeft bij besluit van 1 juni 2010, nr. 5 het bestemmingsplan ‘Centrum, partiële herziening Molenstraat 15’ vastgesteld. Het plangebied ligt in het centrum van Haaksbergen op de hoek van de Dr. Prinsstraat en de Molenstraat en het betreft het perceel behorende bij de Molenstraat 15. Het bestemmingsplan regelt de gebruikswijziging van de 1e en 2e etage van kantoorfunctie naar woonfunctie.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 17 juni 2011 tot en met 28 juli 2011 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het plan met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → Plannen in Haaksbergen dorp – centrum → Plannen in vastgestelde fase. Hier vindt u ook een rechtstreekse link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de terinzage termijn kunnen belanghebbenden reageren. U kunt schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingebracht.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Haaksbergen, 16 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

P. van Veen,

burgemeester.

H.M. de Bruijn-Franken,

secretaris a.i.

Naar boven