Ontwerpbestemmingsplan 'Landelijk Gebied, herziening Pastoor Clercxstraat 78'

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan 'Landelijk Gebied, herziening Pastoor Clercxstraat 78' en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan 'Landelijk Gebied, herziening Pastoor Clercxstraat 78' als PDF beschikbaar op www.veghel.nl en is het elektronisch raadpleegbaar op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.LG01aa670000BP2011-ON01.

Het bestemmingsplan biedt het juridisch-planologisch kader voor de beëindiging van de agrarische functie ter plaatse van Pastoor Clercxstraat 78, waarbij de bestaande bedrijfswoningen worden omgezet in burgerwoningen en de mogelijkheid wordt gecreëerd om één nieuwe woning te bouwen.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college Burgemeester en wethouders van Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met F. Schellen van de afdeling Ruimte, bereikbaar via telefoonnummer 0413-386663.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad. De vaststelling van de hogere grenswaarde Wet geluidhinder zal plaatsvinden door het college van Burgemeester en wethouders.

Veghel, 15 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Veghel.

Naar boven