Omgevingsvergunning Grotestraat 186 te Borne

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend het volgende besluit te hebben genomen:

Voor : het verlenen van een omgevingsvergunning conform artikel 2.1, eerste lid, onder a en c juncto 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° Wabo voor het verbouwen van een bestaande woning tot winkelruimte

Locatie : Grotestraat 186 te Borne

Ter inzage en beroep besluit

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van 17 juni 2011 tot en met 29 juli 2011, gedurende openingstijden, bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Borne. U kunt de omgevingsvergunning in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0147. NL.IMRO.0147.BpCTpb001-vg01 of via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van de omgevingsvergunning kunt u langs elektronische weg verkrijgen op: http://ruimtelijkeplannen.borne.nl/NL.IMRO.0147. NL.IMRO.0147.BpCTpb001-vg01.

Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken na de dag van ter inzage legging van het besluit beroep instellen bij de rechtbank Almelo, sector bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en in ieder geval de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep bevatten.

Indien onverwijlde spoed dat eist, is het mogelijk om een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Almelo, sector bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

Het besluit treedt met ingang van de zevende week na de dag van bekendmaking in werking, tenzij gedurende die termijn naast het indienen van beroep tevens ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek wordt ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven