Vaststelling uitwerkingsplan Leek Centrum − locatie Unive

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 6 juni 2011 voor de locatie Univé (Tolberterstraat), gelegen in het bestemmingsplan Leek Centrum, een uitwerkingsplan ongewijzigd hebben vastgesteld. Dit uitwerkingsplan is opgesteld om een in het bestemmingsplan aangegeven nieuwe ontwikkeling in het centrumrandgebied van Leek mogelijk te maken. Het vastgestelde uitwerkingsplan is digitaal beschikbaar via de website van de gemeente.

Het besluit ligt vanaf 16 juni 2011 gedurende zes weken ter inzage. Tijdens de termijn van ter inzagelegging kan beroep tegen het besluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van beroep is griffierecht verschuldigd. Tegen het besluit kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven