Ontwerpbestemmingsplannen Ede o.a. Vijfsprongweg 4 Lunteren

Van donderdag 16 juni tot en met woensdag 27 juli 2011 liggen twee ontwerpbestemmingsplannen met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede. Het gaat om de volgende bestemmingsplannen:

  • Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Vijfsprongweg 4 te Lunteren en Harderwijkerweg 35 te Harskamp’

  • Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Harnsesteeg 9 te Bennekom’.

De plannen en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via: http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar de ontwerpbestemmingsplannen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van het bestemmingsplannen zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Ter plaatse van de percelen Vijfsprongweg 4 en Harderwijkerweg 35 bestaat het voornemen de agrarische aanduidingen te wijzigen in de bestemming ‘wonen’. Het plan is op deze locaties de agrarische activiteiten te beëindigen en de agrarische opstallen te slopen. In totaal vindt er sloop van meer dan 1000 m2 aan opstallen plaats. Hiervoor in de plaats wordt uitsluitend op het perceel Vijfsprongweg 4 één woning toegevoegd.

Ter plaatse van het perceel Harnsesteeg 9 bestaat het voornemen de agrarische aanduiding te wijzigen in de bestemming ‘wonen’. Het plan is op deze locatie de agrarische activiteiten te beeíndigen en de agrarische opstallen te slopen. In totaal vindt er sloop van meer dan 1000 m² aan opstallen plaats. Hiervoor in de plaats wordt op het perceel één woning toegevoegd.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de heer G. Driebergen, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 803.

Naar boven