Kennisgeving ontwerp beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Wolfsbossingel 139 te Beuningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Locatie Omschrijving Activiteiten

Wolfsbossingel 139 te Beuningen het bouwen van een bouwen en handelen in strijd woonhuis met regels ruimtelijke ordening

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening is de gemeenteraad in bepaalde gevallen verplicht om bij het afwijken van een bestemmingsplan een exploitatieplan vast te stellen. In dit geval heeft de gemeenteraad geen exploitatieplan vastgesteld, omdat het verhaal van de exploitatiekosten van de in het plan begrepen gronden anderszins verzekerd is.

U kunt de aanvraag, de ontwerpbeschikking en de daarop betrekking hebbende stukken inzien met ingang van 16 juni 2011, gedurende zes weken, dus tot en met 27 juli 2011.

De stukken zijn raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

  • 1. Inzage elke werkdag tijdens de gebruikelijke openingstijden of op afspraak buiten deze tijden, op de afdeling VROM in het gemeentehuis.

  • 2. Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (ga naar Bestemmingsplannen → vul in Gelderland en Beuningen(GLD)).

  • 3. Via de website www.beuningen.nl (Ga naar Actueel → bekendmakingen → bouwen en wonen).

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 14, 6640 AA Beuningen.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpbeschikking deze betrekking heeft. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, telefoon 14 024. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven