Ontwerpprojectbesluit Jaarrond exploitatie strandpaviljoens & overnachten in strandhuisjes

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het ontwerpprojectbesluit ‘jaarrond exploitatie strandpaviljoens & overnachten in strandhuisjes’. Voordat overgegaan wordt tot vaststelling van het projectbesluit, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpprojectbesluit.

Het plangebied bestaat uit: het strand nabij kilometerpaal 45.

Het projectbesluit voorziet in: het overnachten in de bestaande strandhuisjes en het mogelijk maken dat maximaal 4 van de bestaande strandpaviljoens jaarrond mogen exploiteren.

Het ontwerpprojectbesluit ligt van 16 juni t/m 27 juli ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan de Zonnedauw 4 in Limmen. Tevens is het plan te raadplegen op en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van projectbesluit strand. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. van den Haak, team bouwen, wonen en bedrijven, tel. (0251) 661 152.

Castricum, 15 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven