Kennisgeving Ontwerpbestemmingsplan ‘De Gouwe 21’

Gemeenteraad van Landsmeer maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘De Gouwe 21’ voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het noordelijke deel van het voormalige schoolterrein van de St. Augustinusschool en maakt de realisatie van maximaal 6 woningen mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 15 juni 2011 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Landsmeer.

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en zijn de bijbehorende stukken in digitale vorm beschikbaar vanaf de gemeentelijke internetsite: www.landsmeer.nl.

Zienswijzen: Vóór afloop van bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen, gericht aan gemeenteraad van Landsmeer, postbus 1, 1120 AA Landsmeer. Tijdens bovengenoemde termijn bestaat tevens de mogelijkheid tot het mondeling naar voren brengen van zienswijzen na telefonische afspraak via tel: 020-4877166.

Naar boven